بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گلستان، این مسابقه آشپزی از روز پنجشنبه 12 مرداد 96 و همزمان با برگزاری جشنواره «سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری» در استان گلستان در حال برگزاری است.
یکی از عناصر بسیار مهم در هر سفر، خوراک است که خود میتواند بهعنوان یک جاذبه خاص سیاحتی مطرح شود. خوراک علاوه بر اینکه یکی از ضرورتهای بقاست، این خردهفرهنگ چشیدنی، موجب پیوند صمیمی میان تاریخ و فرهنگ مردم جامعه میزبان با گردشگران میشود.
بخش مهمی از ادراک گردشگران درباره کیفیت یک مقصد به تجربه آنها از غذا بازمیگردد و غذا در كنار اقامت از مهمترین نیازمندیهای گردشگران در مراجعه به مقاصد گردشگری محسوب میشود.
در این جشنواره با حضور داوران بینالمللی، ۱۳ سرآشپز از استانهای گلستان با ارائه غذاهای ساک، مرغانهماست، زرشکپلو، مازندران با ارائه غذاهای مرغترش، کوکو، دمنوش گلگاوزبان، موشکافی، قزوین با ارائه غذا قیمهنثار، دیماج، باقلو، شربت سرکهشیره، چهارگل و گیلان با ارائه غذاهای میرزاقاسمی، انارویج، کدوکاکا، دوغ محلی به رقابت میپردازند.
انتهای پیام/